-
Ankaraspor'un içinin boşaltılmasını nasıl anlattı acaba? 5 oyuncuyu sözleşmeleri bitene kadar kiralayıp rekabetin içine edilmesi konusunda ne düşünüyor acaba?
Haziran'da Temmuz'da bu işleri yapıp lige başlasalardı bir sıkıntı olmazdı ama sen transferin son günü 5 en iyi oyuncuyu 0 bedelle kadrona katıyorsan ki O 5 oyuncuyu Ankaraspor satmak istese yüksek bedeller teklif edileceğine eminim. Kiralık giden oyuncuların kirasını da Ankaraspor veriyordur kesin.
Göz göre göre herkesi enayi yerine koyuyorlar ve hala haklıyız diyorlar. Federasyona hiç suç bulmasın bence, 3 gün içinde çözüm bulunamazsa Ankaraspor'un maçlara çıkmasına izin verilmeyecek, Ankaragücü aynen devam edecek.
Ankaraspor satılmak istense fazla mal varlığı sebebiyle yüksek fiyat alınması muhtemel ama federasyonun maçlara çıkarmama kararı ile Ankaraspor'a talipli çıkmayacak, Ankaraspor'un tesisleri de Ankaragücü'ne geçecek, Ankaraspor maçlara çıkamadığından küme düşecek, oyuncular eğer satılırsa para Ankaragücü'ne aktarılır, Hikmet Karaman da 2 haftaya kovulur, yerine Ankaraspor'un hocası geçer.
Şunu sezon başında yapsaydınız, ama önce Ankarspor'un haklarından vazgeçip, Ankaraspor'u satıp sonra Ankaragücü'nü alsaydınız o zaman hiç sorun olmazdı. 5 oyuncuya bonservis ödeyip alırdınız, kimsenin hakkı yenmezdi. Tabi adına birleşme demeyeceklerse, birleşmeyse de zamanlama hatalı.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules