1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: R.J.L | Fenerbahçe - Man City | 4. Sezon

Threaded View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma
    Yaş
    33
    Mesajlar
    0

    Default R.J.L | Fenerbahçe - Man City | 4. Sezon

    Merhaba arkadaşlar. Öncelikle oyunda 4. sezondayım. Neden 4. sezondan başladım? Çünkü 3 sezon boyunca Fenerbahçe'deydim. 4. sezonda Man City'le anlaştım ve güzel bir grafik yakaladığımı düşündüm. Kariyerimi oyunda tanıdığım oyuncuların büyük bir bölümü emekli olana kadar ilerletmeyi düşünüyorum.

    Öncelike geçen 3 sezon hakkında bilgilendirmem gerekir. Oyuna kendi yaptığım database ile başladım. Ronaldo ve Kaka'nın Madrid'te, Özer Hurmacı ve Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'de, Kader Keita'nın Galatasaray'da ve Nihat Kahveci, Micheal Owen, Vassell'in yeni klüplerinde olduğu bir database. Fakat Robben ve Sneijder Madrid'te, Eto'o Barcelona'da, Ibrahimovic, Inter'de Dos Santos ve Cristian Baroni Corinthians'da, Elano'nun Man City'de oyuna başlıyor. Çünkü database oluştuğunda bu transferler gerçekleşmemişti. Fenerbahçe, Galatasaray ve Man City, Man Utd, Arsenal, R. Madrid gibi klüplerin transfer bütçeleri de ayarlandı.

    Kariyerim onaylanırsa 3 mesajda 3 sezonu özet olarak önemli noktalarına değinerek geçmek ve 4. sezondan devam etmek istiyorum

    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 Okudum, kabul ediyorum
    Last edited by Bursaspor : 15.Eylül.2009 at 09:39

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •