Aral ile bu konuların konuşulmadığını mı düşünüyorsun? Hangi yönetici 90 lira ucuz demiş onu da merak ediyorum?

Oyun yapımcıları sana 5 ayrı bilgisayara yükleyebilme hakkı vermiş oyunu. İstersen kendine ait 5 bilgisayara yükle, istersen arkadaşlarına dağıt. Bunu yapmasalar, neden böyle yapmıyorlar diye eleştirirdin, eminim. Üstelik ortak alındığında sadece keyleri paylaşıyorsunuz, ne olacak 2 kişi alsa 30/45 lira yapar, güvendiğin birisiyle yine alabilirsin. Amaç niyet etmek olsun, almayı istemek olsun. Yoksa almamak için türlü bahaneler bulmak olayın en kolay yanı.

90 lira çok geliyor, bu oyunu da oynuyorsun hem de çok uzun süreler, 90 lira verecek durumun yoksa ve destek de olmak istiyorsan ortak alırsın, paylaşmak istemiyorum bahane olamaz, ya destek olmak istemiyorum de ya da 90 liraya bu oyun alınmaz de köstek olma.

Burada hakaret olmadığı sürece, aşırıya kaçmış, korsanı destekleyen mesajlar olmadığı sürece, mesajlar silinmez ve uyarı verilmez. Fikrinize katılmayabiliriz ama sırf birisi bizim fikrimize ters diye onun mesajlarını silerek ya da ceza vererek susturmaya çalışmayız. Bu da bizim farkımız, karşılıklı birbirimizi anlamaya çalışır, ortak paydada buluşmayı hedefleriz.

Bu nedenle herkes dilediği gibi fikirlerini yazabilir, benim tek karşı çıkacağım, oyunu pahalı bulanlar, bir sürü hatası var oynanmaz diyenler, Türkçe değil diye almam diyenler yine almasın, almayacaklarını, bu sistemin yanlışlığını belirtsin ama bu gelişmeyi baltalayacak mesajlar da atmasın. Böyle bir ihtimal doğmuşken, buna heveslenen, heyecanlananların hevesini kırmasın.