O zaman biraz daha ayrıntı yapayım millet hemen yanlış anlamasın..
Bir Avrupa takımı derken Avrupa Kupalarına katılan, göz önündeki takımlardan bahsettim.. Ayrıca Milli Takımda banko oynayan bir oyuncunun Avrupa kulübünde olsa bile yedek kalmasını istemem.. Para verip almazdan kastım, Türkiye'de transferler biraz lambur lumbur yapılıyor, biliyoruz ki Avrupa'da öyle değil, Fenerbahçe'nin isteyeceği bonservis bedelini verecek takım, ilk önce Volkan'ı araştıracak, soruşturacak, kanımca en az 2-3 yılın önemli maçlarının kasetlerini izleyecek, bu durumda Volkan'nın ortalamada iyi olmasına ragmen yaptıgı bazı hataların çok kritik ve göze batan maçlarda olması dolayısıyla, transferde ilk tercih olması zor.. haa eğer boşta kalır, bonservisini eline alır, ya da sözleşme imzalamaz, başka takımla bedelsiz anlaşırsa, o zaman Avrupa'da oynayabilir ama eğer bu durum ilerde gerçekleşirse umarım gittigi yere ikinci kaleci olarak gitmez ya da rüştü gibi geri dönmez, kalecilik mevki kumar gibidir, Rüştü zamanında Türkiye klasmanında çok iyi bir kaleciydi, fakat gittiği takım çok üst düzeydi, alışamadı fazla şans bulamadı, ve Rüştü'nün şanı öldü.. zaten ondan sonrada Rüştü'de düşüş başladı.. haa şimdi tersi olmuyor mu o da oluyor.. çok büyük kaleciler de tutunamıyor bazen.. sonuç olarak kaleci transferi diğer mevkilere göre ciddi bir iştir.. Volkan'ın İspanya, İtalya, İngiltere gibi liglerde forma giyebilecek ciddiyete hem mental, hem form açısından ulaştıgını sanmıyorum...