Originally Posted by
Zaradene
Fm'i ve değerli buldugum şeyleri orjinal alırım. Bana sen öğretemezsin neyin ne olcağını. Ahlaksız nedir biliyor musun? İnsanları sınıflandıran ve onlara bilmediği halde bildiği şeyleri savunan ahlaksızdır.
Olgun değilsin, olgun olsan zaten olgunum yazmazsın ki, yazdıgın seylerde cocuk ruhlu biri oldugun belli oluyor. İtidalli ve son çok uzaksın zaten, genelde senin gibilere itidalli değil, gıcık, uçuk, ya da halk dilinde çıkıntı deniliyor. Yöneticilerle görüşmek en son orta okulda yaptıgım bir artislik türüydü. Görüşsem bile belirtmem, neden ihtiyaç duyuyım. Malesef neyin ne oldugunu hala kavrayamamışsın, malesef savundugun şeyleri çok yanlış ve edepsiz cümleler katıp eleştirdiğin için aynı konuda sana katılmama rağmen şuanda o laflarına duydugum antipatiyle yazıyorum bunları. Savunduğumuz şeyleri ben ve benim gibi bi laç kişi elbette biliyoruz. Davranış dersimizi ailemizden alıyoruz biz, malesef gözümde senin gibi değersiz bir insandan alcak değilim. Ve şu çok bilmiş tavırlarını bırak lütfen. Çok bildiğini sanan hiçbirşey bilmeyendir derler ve tam kılıfına uyan bir cümle bu senin için.
Bu tavır ile beni eleştirebilecek durumda olmadığınızı düşünüyorum.Bu olgunluk değil, bu tavır hoş mudur? Önce çuvaldızı kendinize batırmanız gerekir, yazdıklarınızı okumadan göndermemeliydiniz.
Korsan hırsızlıktır, savunulabilecek bir şey değildir.
BSA Türkiye: http://www.bsa.org.tr
Okumanızı tavsiye ederim.
Bunu savunuyorsanız ahlaki değerleriniz eleştirilebilir, Turksportal kuralları korsanı savunmak yasaktır der.Savunduğunuz değerlere dikkat edin.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı