Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Yorumumu ters okumuşsunuz herhalde.Oyun olanı tercih etmem yani CM hiç tercihim olmaz.

FM de o halde diyorum .Ama dediğim gibi düzelir. Biraz daha yazdığımı net okursanız Cm örneği vermezdiniz

Bir de şu konu var taktik konusunda sadece tek taktiğebağlı kalmadığım için konuştuğum insanlar da taktik konusunda biraz ellerine su dökülemeyecek insanlar olduğu için çok değişik varyasyonlarla oynarlar.Hiçbirimiz tek taktiğe bağlı kalmayız. İncelemeleride her zaman desteklidir. Yani CM'yi evimde bulundurmam,küçük kardeşim olsaydı ona alırdım.

FM ise bu dedikleri haliyle şu an için beni sıkar çünkü çözümsüz hale getirebilirim, öylede yapmışlar zaten.

Ama yine dediğim gibi dikkatli okursanız şayet; yeni bir sistem kurmuşlar,önce sistemi kurup sonra zorlaştırmak istemiş olabilirler.Şu an için oyunlaşmış. Daha çok simulasyon biçimine geldiği zaman güzelleşir.
çocuk gibisiniz ya cm oynamak çocuklukmu oluyor dostum ne kadar basitsiniz ya fm yokken ne oynuyodun kardeşim sen söylermisin bana ayrıca dnyada bir çok insanda cm oynuyor acayipsiniz ya sizin şu cm yi küçümseyip ben oynamam asla almam cm yui deyişlerinizi okudukça gülüyorum sadece