-
Defans oyuncuları
Arkadaşlar ,
Daha önceki versiyonlara göre defans oyuncularının en Temel Özellikleri olan, Heading,i Jumping, Tackling, Marking, yanında diğer özelliklerininde iyi olması bu oyunda daha fazla önem kazanmış.
FM 2009 da bile BU temel özellikleri iyi olan bir DC gayet iyi işler yapabiliyordu.
FM 2010 da ise Work rate , Determination, decision ,Compusure , bunun gibi diğer özelliklerde iyi değilse defans yol geçen hanına dönüyor.
En azından bende öyle oldu.
Getefedeyim İlk sezonumda Transfer yapmadan ligi 3. bitirdim malum ikilinin ardından. Defansda CATA DİAZ oynadı ve gayet iyi oynadı ligin en az gol yiyen takımıydım. Taktiğim aynı ama diazzı mecburiiyetten sattım bu sene yine ilk 6 da geziniyorum , ama çok pozisyon veriyorum ve fazla gol yiyorum.
Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan varmı , malum Orta halli takımlar için, iyi defans oyuncusu bulmak çok zor.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules