Quote Originally Posted by Aydın View Post
"kadıköyde ağlayanlar nerde" lafı biraz da bana geldi zannedersem. kadıköyde her sene birisinin kafasının yarılmasına birşey demiyorsanız buna tepki koyarız. ali sami yen'de sırf takımın zararına çalışıp takımının 5 maç saha kapatılmasına yol açanlar -ki bence daha fazla ceza gelmeliydi nasıl kadıköydeki 2 maçlığı az buluyorsam bunu da az buldum- taraftar değildir.

doğru olanın yanında olmalısınız. fbnin veya gsnin yanında değil.

gs taraftarının veya fb taraftarının olay çıkartmak için bir önceki maçı referans alması çok saçma. bunu gsliler daha çok yapıyor. asy'deki su faciasından önceki kupa maçında fenerliler oyunculara su atmıştı. "su atmak öyle olmaz böyle olur" gibi saçma bir düşünce ile su atmışlardı sahaya.

burda da durum aynı bence. gsliler yine fb maçındakilere "olay öyle çıkartılmaz böyle çıkartılır" cevabını vermek için en ufak birşeyi bahane ettiler.

ve hakemler kadıköydeki gibi saçmalayarak maçı devam ettirdiler.

illa birisi ölecek öyle aklımız başına gelecek.
Benim hiç bir şeyi savunduğum yok.Sadece o maçta sanki bir tek Fenerbahçe yapıyormuş gibi yorumlar yapıldı herkes tepki koyacak tabi.Dediğin gibi o sulu derbiye bile bahaneler bulundu.

Benim demek istediğim o gün o taşkınlıkları tarihte hep Fenerbahçe yapmış gibi gösterenler bugün gelmiş sadece Kinsey'den o bayandan bahsediyorlar.

Ki bazıları da hiç bir şey olmamış gibi yazmış.