birincisi: son iki üç mesajda ferrari.nin kafa toplarının düşürülmesi üzerine yorumlar yapılmış ve ben de bu konu hakkında görüş bildirmişim.. sense konuşulan. tartışılan konunun ne olduğuna bile bakmadan direk bnm yazdığım yorumu alıntılamış ve jumping.i 16 yapacaksan beni inandır vs demişsin.. bir önceki sayfada verilen ferrari profiline baksan bnm seni ikna etmeme gerek kalmadan ferrari.nin 16 jumping aldığını görürdün ztn..
ikincisi: tekrar ediyorum ben ''jumping'' değil ''heading'' değeri konusunda bir kıyaslama yaptım.. 14e çekilmesi gerektiğini söyleyenler olmuş bu adamın topa kafa vurma yeteneği gökhan zanla aynı mı dedim ve ufaktan da bir örnek verdim gökhan.ın alex.e vurdurduğu kafayla dünkü ferrari performansını bir düşünün diye..
son olarak üçüncüsü: farklı konularda bnm sürekli art niyetli sadece eleştiler yorumlar yaptığımı iddia eden bir insan olarak heading üzerine konuştuğumu alıntıladığın msjda bas bas bağırmış olmama rağmen jumping üzerine alakasız bir cvp yazarak, son üç dört msjda dönen yorumlara hiç bakmadan direk bnm yorumuma alakasız bir eleştiride bulunarak bence sen göstermiş oldun kimin kime karşı art niyetli olduğunu..
sen bence ''ferrari.yi sürekli takip edenler yorum yapsın'' diyerek inceden bana gönderme yapmadan önce okuduğunu yada anlatılmak isteneni anlayıp da yorum yap yazılanlara.. ve mümkünse bir daha söylediğim, anlatmaya çalıştığım şeyleri böyle önyargılı bir şekilde değerlendirecek ve bunun sonucunda yanlış anlayarak yorum-değerlendirme yapacaksan mesajlarıma alıntı yapma.. çünkü insanların söylemeye çalıştıklarımı yanlış anlamasına neden oluyorsun..