Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
2-0'dan 2-2'lik beraberlik sorunu hala duzelmemi$ sanirsam.

galatasarayla fenerbahce'ye kar$i 2-0 one gecip 2-2 berabere kaldim son dakikada gol oldu. yine galatasarayla ankaragucu'ne kar$i 10 ki$i kalmama ragmen 2-0 one gecip 2-2 berabere kaldim yine son 10 dakikada gol oldu. tabii bunlar hep kotu $eyler ama ayni $ekilde bunlarin tersi de oluyor:

mesela galatasarayla vestel manisa deplasmaninda oynarken 2-0 maglup du$meme ragmen 3-2 kazandim. ustelik son 2 gol son dakikada oldu.

yani bu ve bunun gibi sorunlar hala devam ediyor. bilmiyorum SI Games buna nasil bir cozum bulacak ama 10.2.0 yamasinda da bulamadiklari belli oldu.
Bu yamaların hepsi göz boyama. SI forumlarına takılıyorsanız zaten ordaki usluptende anlarsınız. Şimdi bu yama Crash Dump olayını kökten çözdümü? hiç sanmıyorum.

Newcastle'ı preimere çıkardım, toplamda kupalar dahil 45 maç yaptım sanırım. 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorum, maç içinde hiç bi şekilde taktik değiştirmedim, sadece maç içi hızlı değişiklikler, komutlarla işi götürdüm. yenildiysemde adam gibi yenildim helaliyle, çevirdiğim maç en fazla 1-0 dan 2-1 yada 2-1 den 3 2 falandır.

Arka arkaya patch çıkarma olayı hiç mi hiç mantıklı gelmiyor bana, şu oyunu geç çıkartın adam gibi çıkartın tamam dersin biter olay ama böyle daha 1 ay olmadan 2. patch gerçekten mantıksız. Patch elbet olur ama bu şekilde değil.