Beni bu konuda üzen tek şey Turksportal.. Turksportal'dan olupta SI'yi savunan insanlar var. Gerçekten acı veren birşey. Ben yanlış bilmiyorsam bu site bir nevi bizler için yapıldı. Türk CM'cilerini bir araya toplayığ fikirlerini taktiklerini muhabbetlerini paylaşsın diye. Peki ya şimdiki durum... Kusura bakmayın ama aranızda bazı şahıslar SI'nin avukatlığını yapıyor. Ve o şahıslar şunun farkında mı bilmiyorum. Siz bu sene SI ile ortak bir çalışma yaptınız satış yüksek olursa oyun Türkçe olacak diye. Ve sizin sayenizde çoğu üye bunu gördü ve her sene olmasa bile bu sene orjinal almak istedi. Ama sonuç olarak oyun Türkçe olmadı ve bununla ilgili bir çalışmada duyurulmadı. Sence burada SI'nın avukatlığını yapmak yerine onları açıkça kınayan bir yazı yazmak gerekmez mi? Ayrıca bir arkadaş çok biliyor. Hala satış rakamlarına bakıyor. Ya sen SI'nin patronu musun? Sen oyuncusun satışa değil oynayan kişi sayısına bakılır. İnsanlar para verip satın alıyorlar diye hepsi oynuyor mu sanıyorsun... Bana kimse oyun piyasası dersi vermesin. İsterseniz Türkiye'de bir anket başlatın. FM 2010 mu CM 2010 mu diye. Herkes sonucu görsün.