ya arkadaşlar ligde hiç yenilgisiz dewam ediyorum lig bitmek üzere ve oyuncularımda hiç oyun oynasıları yokmuş gibi,morallere bakıyorum hepsi süper oyuna giriyorum saçma saçma seyler yapıorlar kalciyle karşı karşı kalıyo gidyo topu taca atıyo ta ortasahadan sut cekmeye calışanlar falan da var ilk defa böyle birsey oluyo ben sezonu yenilgisiz bitirmek istiyorum hiç hile yapmak istemezdim ama berabare yada yenilince bu durumdan dolayı sinirlenip çıkıyorum açınca tekrar aynı yerden başla sinir olmaya başladım. ouncuların bu davranısı hani şampiyonluğu garantiledik ya ondan olabilir mi? türkiye kupasında yarı finalde uefa da ceyrek finaldeyim eğer böyle giderse elencem. neden böyle olabilir ya bi akıl verin oyuncu hakkında yorum falan yapsam düzelir mi perfonmansını övsem hada kötülesem düzelirmi ya... hea bu arada aklıma geldi bi oyuncumun profilinde geçenlerde söyle birşey yazıyordu ingilizceydi '''glad to see maneger try and divert the media attention towards another clups...''' böyleydi anladığım kadarıyla 'menejerin diğer klupler hakkında yaptığı yorumlardan dolayı rahatsız oldum' böyle anladım ama gerçeği nedir?bir iki maçtır yorum yapmıyorum gitti fakat aynı istikrarsızlık dewam ediyo oyunumda lütfen yardım