ben antrenmana her zaman onem vermi$imdir. kendi fikirlerimi hemen izah edeyim bu konuda:
takima genel antrenmanlar uyguluyorum ben. her pozisyona gore kendi antrenmanimi ve sezon ba$inda kendi coach'umu alip antrenmanlari ba$latiyor. ve onemsemedigim oyunculari zaten oyunun icinde hazir olan "general" antrenmaninda birakiyorum. zaten mevki mevki ozel antrenman hazirladiginda oyuncuyu da o antrenmana eklersen ki$isel antrenman programi ona gore ayarlaniyor. ornegin "stoper" mevkisi icin antrenman hazirladin ve materazzi'yi bu antrenmana aldin. sistem otomatik olarak materazzi'nin ki$isel antrenmanini bu antrenman sistemine koyuyor. o yüzden her zaman boyle antrenman programi kullanmak faydali oluyor bana gore.
gelelim ki$isel antrenman programlarina:
eger bir oyuncu mevki degi$tirmeye yatkinsa yani bana gore genc ve gelecek vaadediyorsa o oyuncunun ki$isel antrenmanini degi$tirebilirsin. o da nasil olur? $oyle: ornegin emre colak'in mevkisi AMC ama ST oynama yatkin diyelim ve $u andaki antrenman programi "attacking midfielder" icin. onun antrenman programini "striker" icin hazirlanan antrenman programa alip yeni mevki olarak da ST'yi sevtigin takdirde emre colak'in yeni ki$isel antrenman programi "striker" olarak sistem tarafindan ayarlanacaktir.
antrenman konusu cok uzun ve zevkli bir konu. ustunde de baya kafa yormak gerekiyor. $imdilik bu kadar bilgi yeter. ileride yapariz yine bi$eyler.![]()