Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/2688/Kardes_Sarayda_Yasiyor!..

Ankaragücünün yeni tesisleri neymiş öyle. 16 tane futbol sahası, 5000 kişilik tribün, 36 tane villa. . .

Quote Originally Posted by Togiii View Post
Bu kadar süper tesislere rağmen nasıl başarı sağlayamıyor bu kulüp ben anlamıyorum .
Saray Tesisleri Dünya'da tanınan tesis. Çok müthiş olanakları var. Ama daha yeni geçti oraya Ankaragücü. Çok eski bir mazisi yok..

Quote Originally Posted by scar face View Post
+İlhan Parlak
İlhan artık bitmiş ya. Adam top tutamıyo 5 metreye pas atamıyo bitiricilik desen 0 ( Sıfır )

Rothen - Vittek çok iyimiş maçta. Ama artık Mehmet Çakır'ın işi yok bu takımda. Ne dribbling yapıyo ne top tutuyo. Geremi sağda Kağan ortada oynamalı kesinlikle. Kağan'ın müthiş enerjisi var HÜrriyet'in yanında yardımcı olacaktır.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Cok degil, 2-3 sene evvel TRT haftada 1 maci (genelde Trabzonspor) veriyordu, simdi hafta 2 tane Anadolu maci neden verilmesin? Lig 3. sunun ve kadrosunda Geremi, Rothen, Vittek olan takimlarin macini izleyemeceksem niye Lig TV'ye para vereyim ki?
TRT eğer anlatım ve yorumlama tarzını değiştirmeyecekse maç yayınlamasına gerek yok. Küçük takımların maçlarını verdiklerinde ömer üründül denen futbol bilgini ( ? ) maçta olmayacak şeyler söylüyo. Sayesinde sessiz izliyoruz maçı.