Öncelikle güzel bir buluşmaydı, gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bugün için =))

Maça gelirsek, takım olarak berbat oynadık denilebilir. Uzun paslarla rakibi geçmeye çalıştık,sadece çalışmak ile kaldık dönen topların hepsi gol oldu. Eren ile ben birşeyler yapmaya çalıştık ileride,takımın gerisi fıs arkadaş !. 1 gol 2 asist yaptım, ayrıca maçın belkide yılın pozisyonuna imza attım, Serhat'a gol attırdım olağanüstü bir durum bu. =D 2 topumda direkten döndü.

Şemsi ile bizi ayırdılar. Alex ile Tümer, Tümer ile Sergen, Lincoln ile Arda oynayamaz yorumlarına Şemsi ile Serkan oynayamaz gibi bir boyut getirildi maçtan önce. Çok çaba sarfettik Şemsi ile fakat Oğuz takıma zarar veriyorsunuz bahanesi ile bizi ayırdı e tabi haliyle performansımız %50 düştü, röpörtajlarda da bunu dile getirdik zaten.

Maçtan sonra Tophane yaptık, Oğuz Serhat Eren Ben Eren'in bir arkadaşı. Eren aramızdan erken ayrıldı, Eralp sağolsun, sağ bırakmadı Eren'i.

Trabzon ve Barcelona maçlarını izleyip eve geldik. Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum =))

Ayrıca yazarlığım geri verilmiş, Şemsi'ye ve Oğuz'a yaptığım baskılar sonuç vermiş anlaşılan.

Hakem art niyetliydi arkadaş!