Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
Yavaş olsun 6/18. Düşmemek için oynayan takımı 1-2 eksik var diye yenemiyorsan Kadıköyde adamı hallaç pamuğuna çevirirler , son haftada gider Bursada 4-5 tane yersin gaza gelmiş Bursadan , lokum gibi olur. Daha durun bu ruhsuzlukla haftaya TS'ye yeniliriz, ardından FEnere yeniliriz. Görün önümüzdeki 2 hafta 0 puan olacak. Holosko sen cidden olamadın olamıcaksın be. Yok yani FM'de senin neyine 14 dribling verilmiş şaşıyorum , hız ile olsa youlayı neden gönderdik 1/4 ucuza oynuyordu senden.

Serdara da helal olsun cidden oyuna hareketlilik kattı girdikten sonra , iş var bu serdarda ama top ayağına gelmeden sövmeye başladıgımız için korkudan şaşırıyor çocuk.

Herneyse seneye alın yine anadoludan 8 e 10 a 1-2 kişi de , İStanbulda olmaktan başka hiçbir farkımız kalmasın Anadolu takımlarından. Bundan sonra Şampiyonluk naraları atmak sadece bir Ütopyadan ibarettir. 2 haftada bir puan kaybeden bir takımdan kusura bakmayın ama 6 da 6 beklemek saçma bence.

Haftaya çıkarız Trabzon karşısına yine Kaş-Sivok-toraman-Fink-Ernst-Necip-İ.Üzülmez-Ekrem gibi 8 defansif oyuncu ile 1 tane yeriz maç başında onu çıkarmakla uraşırız görün bakın.

Kimse kendini kandırmasın , 2009-10 sezonu şampiyonu öyle yada böyle Fenerbahçe olmuştur. Hayırlı olsun. İyi geceler.

1-2 eksik mi?
Ferrari-Ernst-Tello-Tabata-Nobre-Nihat, yani 6 tane onemli eksik. 3 tanesi zaten takimin bel kemigi, diger 3'u de kulubeden ciddi katki yapacak oyuncular. Ben sonucu normal olarak goruyorum, sonucta Ankaragucu'nun iyi kadrosu var ve deplasmanda oynuyorsun. Unutma ki o deplasmandan full kadro ile GS 3-0 yenik ayrildi, FB ise evinde zar zor 3-2 yendi. Bizim 6 onemli eksik ile berabere kalmamiz normal sonuc.

Ayrica mac baslamadan cuma gunu olayini soylemistim. Bunu puan keybettigimiz icin degil, ama ne kadar etkili oldugunu gostermek icin tekrar ediyorum. Bu mac pazar ogle vakti olsa Ernst ve Tello yetisirdi ve mac cok farkli olurdu. Gerci o zaman da maci kaybedebilirdik, ayni sekilde bugunku maci da kazanabilirdik (direkten dondu), ama federasyonun haksizlik yapmaya hakki yok! Ben BJK olsam bu konuya ciddi ciddi tepki gosteririm ve onumuzdeki haftalar GS ve FB'nin her macini cuma oynamasini talep ederdim.