Maçtaydım. Gitsemmi gitmesemmi diye baya düşündüm tam gitmeye karar verdim biletler bitmiş. Başka bi arkadaşın kombinesiyle girdim. İyikide gitmişim. Çok anlamlı bir maç oldu. Protestosundan Diyarbakırı alkışlamasına kadar , Baros'un hatrick inden Jo yu ıslıklamasına kadar çok güzel bir maç oldu

Maç Öncesinde stad etrafında Diyarbakırlılarla birlikte "Sarı - Kırmızı , Şampiyon - Cimbom" Tezahuratları yaptık. Diyarbakırlılar "Sizi ciğerimiz gibi seviyoruz , Cimbom için canımızı veririz" tezahuratı yaptı. Demekki böyle güzel deplasman taraftarıda oluyormuş

Stada girdiğimde ilk dikkatimi çeken şey pankartların ters asılmış olmasıydı. Protestoların çoğunda böyle yapıyoruz. Gayette anlamlı oluyor. Bir tek "Diyarbakır Türkiyedir, Hoşgeldin Diyarbakır" gibi pankartlar düzdü.

Genellikle Her maç başı "Bütün takım El ele , Bütün Takım El Ele, Hep Beraber Tribüne , Hep Beraber Tribüne" Tezahuratı yapardık. Bu sefer "Diyarbakır elele ..." Dedik ve Diyarbakırspor lu futbolcular tek tek Eski açık , Kapalı , Yeni açık , Numaralı ya giderek selam verdiler.

Diyarbakırspor Gol atağına çıkarken İnşallah bu atakta gol atarlar dedim ve attılar. Onlar Gol atınca Ben Tribünde Gool Diye bağırdım Bütün stat alkışladı ve Diyar-Bakır tezahuratı yaptık.

Maç sonu yine Diyarbakırspor Taraftarıyla tezahuratlar yaptık. "Diyarbakır Sarı Desenee, Desenee,Desenee . Sarı - Kırmızı ..."

Maç hakkında fazla yorum yapmaya gerek yok. Barosun Hatrick yapmasına ve Emre çolak'ın böyle güzel oynamasına çok sevindim.

Bu arada Devre arasında futbolcular soyunma odasındayken Jo ve bir antrenör sahanın ortasında pas çalışması yapıyorlardı. Antrenör topu jo ya attığı anda bütün stad ıslıklıyor top jo nun ayağından çıktığı anda susuyorduk. Artık devre arası bitti ilk 11 sahaya çıktı maç başlamak üzere ama bu jo hala sahada topla çalışıyor. Resmen ıslıklanmak istiyor adam.

Bu maçta söylenen şu tezahurat çok hoşuma gitti hala dilimde

Kimisi Gece Alemlerinde
Kimisi Sinema Peşinde
Galatasaray Ruhu Yok Hiç Birinde
Düşmüşler Paranın Peşine
Düşmüşler Paranın Peşine

Söyleyin Çok Bişey Mi Bişey İstedik
Formanın Hakkını Ver Dedik
Biz Yeri Geldi 14 Sene Bekledik
Sizin Gibi Ruhsuz Görmedik
Sizin Gibi Ruhsuz Görmedik

Quote Originally Posted by DisCo View Post
Hayatımda ilk defa top rakipteyken press yapan oyuncu -Jo- ıslıklanıyor ve bende buna şahit oluyorum.
O Jo neden her maç böyle oynamıyor acaba ? O jo neden Oynadığı takımın derbi maçından sonra bara gidip 13 tane şarap alıyor acaba ?

Quote Originally Posted by nannar View Post
Jo ve Arda'yı çok ıslıkladı taraftar... Anlaşıldı, bu haftadan itibaren mücadele etmeyen oyuncuları sahada barındırmayacaklar... Jo az önce girdi ve daha sahaya adımını atar atmaz ıslıklamaya başladılar...
Jo yu ıslıkladık ama ardayı ıslıkladığımızı zannetmiyorum. Bi ara numaralı ve kapalıyı yoğun bir şekilde ıslıkladık o sırada top Ardaya geldiyse yanlış anlaşılmış olabilir. Sahada ıslıklanan bi jo vardı bide Caner.