Hakan abi aslında beni bu maçta en çok şaşırtan Nilay oldu. Hatırlarsan bizdeyken penetreleri çok kuvvetliydi. Zafer Kalaycıoğlu onu sürekli böyle kullanırdı. Ama aradan geçen Beşiktaş ve Ted Kayseri seneleri Nilay'ı çok yavaşlatmış. Birsel onu çok iyi durdurdu bu akşam.
Ajavon demişsin ama ne olursa olsun Nicole Powell her an tehlike yaratabilecek bir oyuncu. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi bayan basketbolcuları arasında. CV'sini göz önünde bulundurursak sallandırırlar onu oynatmayan hocayıBu arada Powell hakkında çok güzel bir yazı buldum tam onu anlatan cümleler aslında.
Bu yazı 11 eylül 2009'da yazılmış. Özellikle ilk cümlesine katılmamak elde değil. Son cümleleri söylemiyorum çünkü Cappie hep içimizde ukte olarak kalacak bizim.Nicole'un yeteneğine diyecek tek kelime yok. Evet, Cappie kadar tutulamaz bir oyuncu değil ama hücumda muhteşem bir isim. En büyük dezavantajı ise canı istediği kadar oynaması. Bizim gibi manyaklar için kenarda herkes otururken kendinden geçercesine taraftarlık yapan Cappie'nin yerine bu kafa yapısındaki bir oyuncunun forma giymesi, rütbe sökümü gibi bir şey. Fakat ne dersek diyelim, bu yıl Wnba performansına laf söyleyeni çarpacak bir Nicole var sahada.
Aygün senin durumunu açıklayan çok güzel atasözleri var Türkçe'mizde. Biraz atasözlerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın![]()

Bu arada Powell hakkında çok güzel bir yazı buldum tam onu anlatan cümleler aslında.