-
Daha önce hiç yaşamadığım için konuya yabancıyım. Leeds United ile 2. sezon ortaları,ilk sezon Championship'e çıktım.2. sezonun ortasında lider olarak götürürken transfer dönemi başladıktan 2 gün sonra yani 2 Ocak'ta klüp satıldı ve transfere ambargo geldi. Buraya kadar her şey normal. Daha önce haber olarak klüp satışlarını okuduğumda gayet kısa bir sürede hemen el değiştiriyorlardı.Fakat benim klübün el değiştirmesi qtam 300 gün sürdü. Bu arada Championship'i kazandım ve Premier Lige çıktım fakat transfer yapamıyordum. Üstüne de klüpten ayrılmasına izin verdiğim 7 oyuncu ve kiralık olarak gelen 4 oyuncum gitti. Premier Lig'de Ocak ayına kadar sadece 14 oyuncu ile oynadım ve transfer yapamadım.Transfer sezonu başlamadan satış gerçekleşti.Bunun bu kadar uzun sürmesi neden acaba??Ha unutmadan satış kararı açıklandığında klübün parası yaklaşık 20 M pound du. Satış gerçekleştiğinde yaklaşık 70 M Pound olmuştu.Ve her ay yaklaşık 500K kar yapıyordu...SS almadığım için düz yazı oldu biraz.Yorumlarınızı bekliyorum!!!!
Last edited by La BruJiTa : 11.Mayıs.2010 at 10:32
Mesaj Yetkileri