Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
O kadar ortalığı bulandırdılar... Aziz Yıldırım işi bağladı dediler... Burunlarına pis kokular geliyordu... 103 yıllık bir kulübe sürmedikleri leke kalmadı... Muhtelif bir Fenerbahçe şampiyonluğunu peşinen şaibeli hale sokmak için ne gerekiyorsa yaptılar... Ve şimdi... Benim fenerbahçeli kardeşlerim tebrik üstüne tebrik yağdırıyor... Onları tebrik ediyorum... Bursayı tebrik etme olgunluğunu gösteren bütün fenerbahçelileri tebrik ediyorum... ben bu olgunluğu gösteremiyorum malesef... gösterebileceğimi de sanmıyorum... Maske takmanın lüzumu yok... Büyük iş başardılar... Birşey demiyorum... Bizim onda bir bütçemizle bizi geçtiler... Çok büyük olay... reddetmiyorum... Kabullenemediğim; devlet bakanı bilmem kime kadar tozu dumana kattılar...

Bursayı tebrik eden bütün fenerbahçelileri tebrik ediyorum... Bursa ve Ankaragücü yandaşlarının şu yaşattıkları cadı kazanından sonra...Bu kadar şamata yapmaya, komplo teorileri yazmaya hakları yoktu... Lekelemedik kaleci bırakmadılar... Trabzonu bile hedef tahtası yaptılar... Şimdi karınca ezmez ayaklarında demeç veriyorlar... Bütün bunlardan sonra... Yemin ediyorum; Galatasaray şampiyon olsaydı bu kadar üzülmezdim...
Biz bunlar için tebrik ettik zaten...