Galatasaray ve Milli Takım’ın tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin, “Barcelona’da oynasam Maradona olurdum” dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda soruları yanıtlayan Servet, Puyol’u örnek göstererek, “Puyol benden farklı bir şey yapmıyor. Topu kesiyor, topu önündeki oyunculara veriyor. Orada Xabi ve Iniesta olduğu için sorun olmuyor. Barcelona’da olsam ben de o pasları veririm. Maradona olurum” dedi.

Bir Avrupa takımına transfer olmak istediğini dile getiren Servet, “Avrupa’nın pek çok takımından teklif alıyorum. Avrupa’ya gitmek istiyorum. Ama maddi koşulların oluşması gerekir. Aldığımdan daha fazlasını veren olursa, giderim. Yoksa buradaki huzurumu bozmam. Yönetimden bonservis ücretimi aşağıya çekmeleri konusunda ricada bulunduk” dedi.

Rijkaard’la aralarında bir sorun olmadığını belirten Servet, “Son 4-5 maçtır oynatılmama çok abartıldı. Herkes ‘senin gibi bir futbolcu nasıl oynatılmaz’ diyor. Bu benim için en büyük teselli” derken geçen sezonki başarısızlığın ana etkeni olarak takımın erken form tutmasını gösterdi. Servet, ayrıca Florya’da son derece mutlu bir ortam olduğunu, Arda’yla da aralarında herhangi bir sorun yaşanmadığını sözlerine ekledi.

Haberin devamı: milliyet.com.tr