-
22.Temmuz.2010, 12:20
Robinho gelmez arkadaslar. Ezelden beri diyorum, bu adami bize yar etmezler. Hos, zaten ucuk maliyeti var ve bize lazim degil, kanat desen Hilbert ve Q7 alindi, forvet desen Bobo'yu anca keser, Robinho-Nihat ikilisi de olmaz zaten ileride. Su an oturmus bir kadromuz var bana gore, Guti gelirse tamamlanmis olur, ihtiyacimiz olan alternatif yerli stoperi de aldik zaten. Su anda eksik diyebilecegimiz mevkiler belki yerli sagbek ve yerli ofansif kanat oyuncusu, ama piyasada alabilecegimiz oyuncu yok. Yerli sagbek olarak Orhan Sam var, ama o ne kadar faydali olur tartisilir. Kanat olarak Volkan ve Ozan'i birakmazlar, Yekta olabilir belki. Ki transfer yapilmasa bile bu bolgede Toraman, Erhan, Ekrem, Quaresma, Hilbert ve gerekirse Nihat ve genclerden Ali Kucik ve Erkan Kas (ve Holosko ve donecek Ridvan) var, yani cok buyuk sikinti olmaz. Sadece yerli rotasyonu dusunduruyor, cunku 2 tane saglam yerli oyuncumuz sakatlandigi an sikinti olabilir, ama Nobre, Ekrem, Erhan, Necip, Ugur gibi oyuncularin kendilerini asmalarini beklemekten baska care yok su an icin. Tabii bu soylediklerimin tamamini Fink ve Ferrari'nin kalacagi dusuncesiyle soyluyorum, bunlardan biri giderse cok buyuk sikinti yasariz, sampiyonluk sansimiz cok ciddi bicimde duser ve Avrupa liginde ceyrek finali zor goruruz.
Mesaj Yetkileri