sene 2015-16 falan otamendi pa: 197 ca: 196
evet bu da bi yaklaşım ama yok yani sanmıyorum olabileceğini çünkü oyunda bu bahsettiğiniz "diğer oyuncunun eksiğini kapatma" vs. gibi gerçekçi kavramlar pek yok. zaten olsa bile sonuçta 150 küsür ca lık adam gayet yeterli ayrıca fazio ca sını çok verimli doldurmuş durumda yani gereksiz özellikler yerine hep iyi defansif özellikleri şişkin ve bu da gayet yeterli bi oyuncu kılıyor onu.
ben bu tarz sorunların oyundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü çok basit mantık hataları var oyunda örneğin amr ye sol ayaklı teknik hızlı bir adam koyuyorum(carlos eduardo, 170 küsür ca sı var) içeriye kat et komutu ve roaming verince resmen yarıyo bütün savunma hattını ve oraya toplanmış üşüşmüş kümelenmiş orta saha oyuncularıyla birlikte toplam 8-9 kişinin oluşturduğu topluluğu. bunun sonrasında ya açıyı yakalayıp uzaktan bi füze gönderiyor(uzun şut özelliği iyi olduğu için gol oranı da yüksek) ya da araya bi pas veriyor herkes seyrediyor sonra da forvet oyuncum kaleciyle karşı karşıya kalıyor. gerçekte böyle bir şey yok messi bile 7-8 kişinin arasına girip sağ çıkamaz yani.
mesela yine bi saçmalık, rakip kaleci kendi ceza sahasının oralardan kullandığı bi frikikle topu savunmamın arkasına bi yolluyor, bütün savunma seyrediyor - savunma hattını GERİDE KURSAM bile- sonra bitirici forvetleriyle benim kalecim baş başa kalıyor ve aynı olay maç içerisinde birkaç defa gerçekleşebiliyor.
si nin katedeceği çok yol var daha ama onlar hiç düşünmüyorlar gerçekten sahici bir maç motoru yaratmayı onların tek derdi oyunu satmak maalesef...