Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Bende Nobre'de Yaşadım Bu Durumu. Nobre'yi Palermo'ya Satarken Paragöz Ukala Nobre Fazla Maaşa Alışmışki Bendeki Aldığı Maaşın Altına İnmiyor Piskopat %30'luk Kalan Maaşını Benden Aldı 3 Yıldır.

Bu Durum Kulübünde Fazla Maaş Alıpda Satmak İstediğinizde Oyuncunun Paragöz Olmasına Bağlı Alıcı Kulüp Oyuncunun Sizde Oynadığı Maaşı Vermeye Yanaşmıyor Daha Az Teklif Ediyor Oyuncuda Zerre Kadar İnat Ettiğinden Arada Kalan Farkı Sizden Karşılamanızı İstiyor Ancak O Zaman Giderim Diyor.
nobre ye o kadar para verecek başka (tövbe tövbe) var mı?
bende senelik 2 gol atardım ki bu sezon şimdiden attı dolayısıyla artık yatabilir
benim sinir olduğum kısım o değil de adamı bedava veriyorum gene de üste maaş ödemesi yapmamı istiyor para kazansam neyse bi de üstüne vericem bende iptal edip üste para verip gönderiyorum uğraşamam maaşını ödemekle direk parasını verip şutluyorum yani kontratını feshediyorum.
eğer 1 milyon falansa bu para klüp iptal ediyor bende fmrte ile sözleşmesini 0 yapıp bedava gönderiyorum.yalnız bu işlemi gençlerde yapamadım bende parasını verip gönderdim az ise ücret veriyorum,uğraşmıyorum fmrte ile ;çoksa gerekiyor fmrte.