Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne desem ki bilemiyorum cidden yani cidden mükemmel oynadı bjk 1buçuk gol pozisyonu mu ne var ama penaltı dışında.Fenerbahçede 6-7 tane bomboş atamadı sanırım işin özeti bu. ilk yarım saat içinde 1-0 öne gecmiş fener ve barca değil haliyle kapanıyoki emre'de sakatlandı mı ne oldu bilmiyoruz olmayınca orta saha tamamen defans yapar oldu skoru korumak adına yüzde 60larda sizin oynamanız gayet dogal.ceza sahasına giremedikten sonra istediğiniz kadar oynayabilirsiniz zaten sıkıntı yok.Ayrıca sadece FB daha fazla pozisyona girdide komik yahu biz daha cok korner attık biz daha cok pas yaptık fenerde arada kalecimizle karşı karşıya kaldı işte demek cidden ilginç bi bakış açısı

Ya, demek ki golden sonra kapandiniz? E siz gol atana kadar da macin tek hakimi bizdik, kendi yari sahaniza hapsettik? Pozisyonlara bakarsan biz de ilk 15 dakika Ismail ve Nobre'nin pozisyonlarini degerlendirseydik mac 5'e gidebilirdi o mantikla. Kendi sahanizda Belediye gibi oynadiniz, koca 2. yari kontra atak yaptiniz, Anadolu takimindan farkiniz yoktu, hala pozisyon diyorsunuz. Macin 70 dakikalik bolumu sizin yari sahanizda gecti, neredeyse 2 kati pas yaptik, 2 kati korner kullandik, yuzde 20 fazla topla oynadik, hala biz hakettik diyorsunuz. Ben bu maci derbiden saymiyorum, iyi kontra ataga cikan bir Anadolu takimi ile oynadik gibi dusunuyorum ben, Aykut hoca zaten Anadolu takimi antrenoru oldugu icin normaldir herhalde. Verdigimiz pozisyonlar normal, o kadar pozisyona Belediye, Karabuk ve Plzen de girmisti, sonucta Anadolu takimi gibi degil, buyuk takim gibi oynamaya gayret ediyoruz ve arkaya adam kacirmamiz kolaylasiyor. Ama ben ona degil, futbol olarak sahaya istediklerimizi yansittik mi diye bakarim ki yansittik, muhtemelen mac basindaki tercihlerimiz daha dogru olsaydi ve daha fazla oyuncu degisikligi yapabilseydik daha da iyi olacakti bizim icin, ama futbol olarak ustunduk ve skor olarak da fena olmayan bir skorla ayrildik.
    Last edited by bjk4ever : 20.Eylül.2010 at 10:34

Mesaj Yetkileri