Eğer şu maç 2 sene öncesi olmuş olsa sinirden çıldırırdım.Ama artık böyle şeylere alıştığım için takmıyorum bile.Bu kadar kötü Galatasaray ömrü hayatımda görmedim dahada görmem.Rijkaard efendinin uyuz futbol anlayışı sayesinde buralara geldik.Rijkaard'ın 4-3-3 inadı yüzünden buralara geldik ve ne ilginçtirki yine Rijkaard'ın saçma oyuncu seçimlerinden dolayı buralara geldik.
Daha sene başında belliydi işin buralara geleceği.Avrupa'nın kalitesiz bir liginde top koşturan Karpaty Lviv'e elendiğimiz gün bu takımdan umudu kestim.Bu takımdan bi cacık olmaz dedim.Sonrasında göz boyamak için getirdikleri Misimovic ve Insua hiç bi katkı yapamadılar.Yapamıyorlarda.Buyrun Misimovic Wolfsburg'un iyi zamanında Dzeko'ya o kadar gol attıran Wolfsburg'a şampiyonluğun geldiği sene şampiyonlukta büyük pay sahibi olan.Sıradan Anadolu klübünde oynayamaz şu halde.Ben bu takımdan bu senede ümidi kestim.Sene başında Rijkaard'ın arkasındayız diyen,üstüne bu takım TT Arena'ya lider gidecek diyen Sayın Adnan Polat ve yönetimi bu takıma fazlasıyla zarar verdi lütfen gitsin.Rijkaard ve ekibi lütfen artık sizde gidinki şu taraftar artık böyle skorlara karşı rahat davranmasın.Son sözüm
Adnan Polat ve Rijkaard tayfalarıyla beraber bu işi bıraksın...