Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
öenmli olan takım kaletis değil takım oynu oynamak kayseride bunu şuan ligde en iyi yapan takımlardan biris geçen seneki bursa örneğinde olduğu gibi bireysel yetenekle bir yere kadar
Gecen sene olanlar 40 senede bir olur. Kayseri'nin kadrosu ve oynadigi futbol uzun bir maratonu kaldiracak bir duzeyde degil, benim gorusum tabii. Bursa gecen sene sampiyon oldu, ama BJK'de huucm oyunculari inanilmaz formsuzdu ve kritik haftalarda ciddi sakatliklar yasadilar, GS ve FB Avrupa'da yorucu maclar oynadilar, Bursa ise hem hakem hem sakatlik hem mac icerisindeki olaylar acisindan inanilmaz sansliydi, tum faktorler kendi lehine idi, son FB-TS macindan bahsetmiyorum bile. Bursa'nin sampiyonluguna laf ettigim falan yok, son hafta lidersen hak etmissindir, ama o faktorler her zaman senden yana olmaz, nitekim Sampiyonlar Liginde de olanlari goruyoruz zaten.

Daha once de soyledim zaten, benim beklentime gore ilk yarinin bitimine kadar Bursa ve Trabzon dusus yasayip puan kaybeder, GS ve BJK farki kapatir, FB de yetisir zaten. Ligin sonunda ise 3 buyuklerden biri sampiyon olur, Bursa ve Trabzon'dan en fazla biri ilk 3'e girer, Kayseri ise ilk 5'te yer alamaz.