-
Cüneyt Çakır'a bir maç daha
UEFA, Türk hakem Cüneyt Çakır'a, Şampiyonlar Ligi'nde 7 Aralık Salı günü oynanacak Werder Bremen-İnter maçında görev verdi.
70
25
- :
FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 7 Aralık Salı günü Werder Bremen ile Inter arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek.
Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. İlave yardıcı hakemlik görevini Tolga Özkalfa ve Hüseyin Göçek'in üstleneceği maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.
Cüneyt Çakır daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Rubin Kazan - Barcelona ve Chelsea - Spartak Moskova maçlarında düdük çalmıştı.
Türk hakemliğinin yükselen değeri olan Çakır, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bucaspor arasında oynanan maçta düdük çalmış ve evsahibi Trabzonspor lehine verdiği penaltı oldukça tartışma yaratmıştı.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules