Utaka zor, Robak yolda

Konyaspor'da Utaka transferi zora girerken, Marcin Robak ile anlaşılmak üzere olunduğu bildirildi.


Konyaspor'un bir süredir transfer etmeye çalıştığı John Utaka'dan kötü haber geldi.

DHA'nın haberine göre Utaka transferinin çıkmaza girdiğini belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar yaptığı açıklamda "Utaka kadromuzda görmeyi çok istediğimiz bir futbolcu, ama eşi Konya'ya gelmek istemiyor. Eşini ikna etmeye çalıştık ama bir sonuç alamadık. Bu transferden vazgeçmedik ama Utaka Konyaspor'a gelmek istemiyor." şeklinde konuştu.

Şu an transfer gündemlerinde Widzew Lodz takımında forma giyen Marcin Robak olduğunu belirten Karapınar, "Bu oyuncuyu takip ediyoruz. Bir forvet transfer edeceğiz. Oyuncuyla ve takımıyla görüştük. Bir aksilik olmazsa bu transferi bitireceğiz." dedi.

Bahattin Karapınar ayrıca sezon başında transfer edilen deneyimli file bekçisi Gökhan Tokgöz ile yolların ayrıldığını da açıkladı.

Goal.com Tr