Gültiken’den Basın Toplantısı

Futbol direktörümüz Ali Gültiken bugün düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili genel bir değerlendirme yaparken; Yeni transfer hakkında medyamızın sorularını yanıtladı.

Futbol Direktörümüz Ali Gültiken düzenlediği basın toplantısında: "Temposu yüksek başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci yarının ilk maçı olan Çorumspor maçında taraftarımızla tekrar buluşuyoruz. Tüm takım ve teknik heyet olarak bunun heyecanını yaşıyoruz. Bıraktığımız yerden önemli bir yola başlıyoruz. İkinci yarı ilk yarı olduğu gibi zorlu geçecektir. Bu süreçte kazanacağımız her maç bizim için hedefimize doğru yaklaştığımız bir adım olacaktır. Bundan sonraki her adım Göztepe’mizin şampiyonluğa giden ayak sesleridir. Kulübümüzü yeniden Türk futbol sahnesinin önemli aktörlerinden biri olacak şekilde yapılandırıyoruz. Bu yolda muhteşem taraftarımızın da desteği ile hızlı bir şekilde ilerleyeceğimize inanıyoruz. Pazar günü oynayacağımız Çorumspor maçında yeni bir seyirci rekorunu spor kamuoyu önüne koymaya hazırlanıyoruz. Bandırmaspor maçından çok daha fazla taraftarımızla Pazar günü Atatürk stadında buluşacağız. Bu heyecanı sabırsızlıkla beklerken, on binlerce seyircimizi tribündeki yerlerini almaya bekliyoruz” dedi.

Yeni transferler hakkında medyamızın sorularını da yanıtlayan Futbol Direktörümüz Ali Gültiken: “Sezonun sonuna yaklaştıkça baskı artacak. Psikolojik, fiziksel yönden güçlü ve tecrübeli takımlar direnç sağlayarak zirvedeki yerlerini alacaktır. Son transferlerimizde geçmiş kariyerinde şampiyonluk yaşamış, süper lig tecrübesi olan futbolcular; bu transferlerimizde takımımızda var olan oyuncularımız gibi ekibimize ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.