1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Takımımız Ne Durumda?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Mükemmel bir sezon geçirdim diyebilirim.Sezonu 2 kupayla kapattık.Şampiyonluğu son haftalarda kaçırdığımız geçen yılın ardından bu yıl nihayet kupaya uzanmayı başardık.Sezon sonuna doğru Harmony bir ara 92'leri gördü ki benim hayatımda gördüğüm en yüksek rakam bu.Attığım gol sayısından memnunum.Ama yediğim gol sayısı fazla.Kalemi ve stoperimi daha kaliteli oyuncularla takviye etmeme rağmen geçen yılda 37 gol yemiştim.Yine aynı golü gördük kalemizde.

Şampiyonlar Ligi'nde Barça-Zenit-Twente ile aynı grupta yer aldık.Grubu beklemediğim bir şekilde 8 puanla 3. bitirdim ve UEFA Avrupa Ligi'ne düştüm.AZ maçları hariç çekişmeli maçlar sonunda finale kadar geldik.Özellikle Sevilla-Arsenal maçları çok tempoluydu.Sevilla çok iyi bir takım kurmuş.

Bu yıl transferde 2 hedefim var: Hamsik-M'vila.

Sezon içi bazı önemli maçlardan ssler:

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçı.Pizjuan'da 22'de 10, 50. dakikada 9 kişi kalmamıza rağmen galibiyeti alan taraf olduk.

Yorumsuz:

Genel olarak sorarsanız galibiyeti hak etmedim.Galibiyet City'nin hakkıydı.Sezon içinde 5-6 tane maç veriyorum en az böyle.Buda bizim şanslı olduğumuz bir maç oldu.Ki şampiyonluk yolunda çok kritik bir maçtı.İlk yarı City oyunu müthiş sürklase etti.Ama yaptığımız taktik ve oyuncu değişiklikleriyle ikinci yarı maçı çevirmesini bildik yinede.

36. haftada çok kritik bir mağlubiyet aldım.Yine Blackburn.Yine 3-0.Çok etkisizdik bu maçta.

Last edited by Lim10 : 19.Ocak.2011 at 02:57

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri