Quote Originally Posted by Jesus_FB
öncelikle böyle bir davet varmı yokmu bilmiyoruz eğer olmuşsada Aziz yıldırım gerekn nezaketle geri çevirmiştir sonuçta biraz sert üsluplu biri olabilir ama böyle konularda son derece nazik bir insan.

Bence böyle bir davet gereksiz ve yersiz (tabi varsayım olarak konuşuyorum) çünkü orada tüm gs camiası, futbolcuları, başkanları, taraftarları herkes orda ve bir şampiyonluk kutlaması yapılıyor. birde 20:45 saatleri satılıyor e bu durumda orada hiç bir Fenerbahçeli yöneticinin olmaması gayet normal. Heralde böyle bir örnek de hiç bir yerde yoktur. şampiyonluğu son maçta rakibinden almışsın, rakibin mutlaka ki üzüntüsü büyük ve böyle bir eğlence amaçlı bir baloya davet etmek yanlış olurdu.

Bu yüzden ben böyle bir davet olduğunu hiç sanmıyorum gazetelerimiz yine istedikleri gibi yazmışlar işte
Eminim ki Aziz Yildirim teke tek nezaketle geri cevirmistir ama bunun medyaya yansimasi bence daha iyi olurdu. Yani aramizda dusmanlik, kavga yok, giderdrim ama bilmem ne nedeniyle katilamiyorum denilebilir. Veya gider 10 dakika kalir, bir kac kisinin elini sikar bir kadeh portakal suyu (sifalidir ) icer ve ayrilir. Butun gece yemek yeyip, laklak etmesini zaten beklemek cok fazla olur.

Yanilmiyorsam, Aziz Yildirim boyle bir davet oldugunu aciklamis, ancak gitmeyecegini soylemisti. Hatta yanilmiyorsam cevabi "Benim ne isim var orada" gibilerden olmustu. Bence taraftarlar arasindaki elektirigin yuksek olmasinin en buyuk nedenlerinen birisi bu gibi sivri aciklamalar.