Quote Originally Posted by Chinatown View Post
bizim takımdan 6 oyuncu biraz abartı olmuş, ben Onur ve Serkan dışındakiler olmasa da yadırgamazdım. Yalnız yorumların bazılarına katılmayacağım. İbrahim Toraman özverili, ama çok üst düzey bir oyuncu değil. Beşiktaş hala maç başına 2 gol yiyor, defansa gelen her top tehlike yaratıyor, ben şahsen beğenmiyorum beğenenlere saygı duyarım.

Bursadan oyuncu alınmaması garip, Volkan, Turgay, Ali tandoğan alınabilirdi, ben Ozan İpek ve Sercanı beğenmiyorum, Ozanın bir özelliği yok zorla oynuyor sanki, Sercan da abartıldı. Bursaspor bu ikiliyle uzun zamandır hucümda zenginlik yaratamıyor.

Olcan Adın, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali gibi oyuncular milli takıma çağırılabilirdi.

Kazım dan bütün Türkiye ümidi kesti ama Oğuz Çetin inanıyor. Hadi hayırlısı.
Burasına hiç katılmıyorum yazdıklarının. İbrahim Toraman şu kadronun içine 1 bilemedin 2. sıradan girecek kalitede;

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
SERKAN BALCI TRABZONSPOR
SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR
SERVET ÇETİN GALATASARAY
FEHMİ EMRE GÜNGÖR GAZİANTEPSPOR
HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ
GÖKHAN SÜZEN BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR

Servet Çetin'in stoper olarak oynadığı maçlarda taç atışından goller yedik yahu. O kadroda hala Toraman yok.

Ama en nihayetinde hazırlık maçı. Toraman'da bence pek iplemiyor zaten Milli Takıma çağırılmayı. KAybeden Türk Milli takımı oluyor ama işte yanarım yanarım ona yanarım.

Ayrıca ben beğeniyorum ama beğenmeyene de saygı duyarım.