Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
K.Karabükspor kazanır
-
Berabere biter
-
Gerek havanın soğuk olması,gerek bulunduğum tribünün genel olarak ruhsuz adamlardan oluşması nedeniyle uzun bir süre giremedim maçın havasına.Stad da biraz hayalkırıklığına uğraatı açıkçası.Tamam zamanı gelince atmosferin kralı oluşuyor ama gündüz maçında Yozgat Şehir Stadından hiçbir farkı yoktu İnönünün.Dediğim gibi ya bulunduğum tribünün (Kapalıya yakın yeni açık) sessiz olmasından ya da gündüz maçı olmasından.İkinci yarı hakem sağolsun ne üşümek kaldı ne havaya girme problemi.Golün çok net olduğu belliydi biz çok net gördük gol olduğunu.Hemen telefonla amcamı arayıp doğrulattım nolur nolmaz diye de,gol işte.
Oyuna gelirsek çok kötüydük.Böyle olmamalıydı.Bastırırsın gol bulamazsın anlarım da,ilk yarı Simao defanstan top uzaklaştırmaya çalışıyordu.Hugo Almeida'yı doğru kullanamıyoruz.Adam pası alınca içeri gireceğine açıyı daraltıp orta açma eğilimine giriyor.İstediği pas veya pas türü diyelim o olmayınca olmuyor işte.Ya uzaktan şut pozisyonuna sokacaksın ya da düzgün kafa pası atacaksın.
İkinci yarı Simao sol kanadı harika kullanıyordu.Nitekim golü de zorlaya zorlaya attırdı.Sonra Quaresma bey oyuna girdi,sağ kanat verimsizliği tavan yaptı.Hayır sonra ben q7'ı kötüleme bahanesi arıyor görünüyorum.Adamın oyuna girdikten sonra tek olumlu hareketi Nobreye açtığı bir orta onun dışında her top ona gidiyor,her topu güzelce eziyor.Eğer o girmeseydi ve Simao solda devam etseydi eminim golü çok rahat bulurduk.Kapanan takımların gol yedikten sonraki moral bozukluğu devresinde bile bulurduk golü hemen ardına.Taktik hataları,hakem hataları ve Karabükün mücadelesiyle dolu bir maçtı.Emenikeyi tebrik ediyorum mahvetti Toramanı.Nasıl zorladığını stadda daha rahat görüyorsunuz.Ve stadın önemli bir avantajı da boşa kaçan adamların hepsini görmek.Burdan da Hakanın topu oyuna sokma zekasının olmadığını anladım.2 kere Hilbert bir kere de Simao bom boş koştu o noktaya gnderebilse fm vari bir gol seyredebilirdik.Herneyse tebrik ediyorum Karabükü değerli bir 1 puan çıkardılar.
Mesaj Yetkileri