Süper Lig'de 11.Hafta'nın Sonuna Geldik ve Oluşan Puan Durumu :
Fenerbahçe : 1 Haftalık aradan sonra liderliği ele geçirdik.Sakatlarında düzelmesi takmı olumlu yönde etkiledi.İlk yarıyı en az kayıpla geçip ilk yarının sonunda olası bir puan farkını açmak istiyoruz.
Trabzonspor : Liderlik şansı varken yapılan puan kayıpları Trabzonspor'u da derinden yaraladı.Artık herşey derbiye bağlandı gibi bir durum söz konusu.
Beşiktaş : Akın akın geliyorlar.Önce lideri devirdiler sonra da zorda olsa Paşayı yendiler.Ellerindeki tek çare Süper lig rakipler 3 kulvarda Kartal 2 kulvarda yarışıyor.
Galatasaray : 1-1 e adapte oldular adeta ligde en çok berabere kalan takım Galatasaray yanılmıyorsak.Ama son hafta şov yaparak kazandılar.
**********************
Süper Lig 12.Hafta Maçları
Trabzonspor - Fenerbahçe
İdda Oranları : Ev Sahibi : 2.40 Beraberlik : 2.60 Deplasman : 3.00
Beşiktaş - Konyaspor
Galatasaray - Gençlerbirliği
********************
Yarın 12.Hafta mücadeleleri ve Derbi'nin ayrıntılarıyla karşınızda olacağız..Derbi hakkında yorumlar nedir =))