-
02.Temmuz.2006, 19:25
#11
Cimbom'da Okan Buruk çatlağı
02 Temmuz 2006 10:16
Adnan Polat’ın, “Okan’ı G.Saray’da görmek istiyorum” sözlerinin ardından Şükrü Ergün, Okan hakkında yönetim içindeki çatlağı da gözler önüne serdi!
Adnan Polat’ın, “Okan’ı G.Saray’da görmek istiyorum” sözlerinin ardından Şükrü Ergün, Okan hakkında yönetim içindeki çatlağı da gözler önüne seren sert açıklamalar yaptı. Ergün, Paris’teki şampiyonluk kutlamalarında, Cim Bom’a dönmeye hazırlanan Okan için şunları söyledi: Galatasaray’ı üç kuruş için daha önce terk eden Okan gibiler, tekrar dönmek için kapımızdalar ama asla o kapıdan içeri giremiyorlar. Bizi diğer kulüplerden ayıran çok özelliklerimiz var. Bunlardan en önemlileri ahlak anlayışımız, Galatasaraylılık değerlerimizdir.
ÜSTÜNE PARA VERSE
İşte bu değerlerden dolayı Okan Buruk gibiler, tekrar kulübümüzden içeriye giremiyorlar. Üç kuruş para için arkasını dönüp, ileri geri laflar söyledikleri kulüplerinin kapısına geliyorlar ama tekrar o kapıdan içeri girmeleri üstüne para verseler bile mümkün olmuyor. Bizler bu değerlerimizin bekçisiyiz. Sizler de bu değerlerin bekçisisiniz. Zaten bu değerleri benimsediğiniz için Galatasaraylısınız. Bu değerleri, bu ayrıcalıklı taraftar ruhunu üzerinde taşıyan kişiler olarak hepinizin GS France’ın çatısı altında toplanmanız bundandır. Bu değerlere sahip çıkacağınızı biliyoruz ve sizlerden destek bekliyoruz.
Bu haber hoşuma gitmedi desem yalan olur
-------------------------------------------------
Taraftarlardan Okan'a gönderme
02 Temmuz 2006 14:40
Sarı-kırmızılı taraftarlar, transferi gündemde olan Okan için üstünde ''Affetmek büyüklüktür'', ''Ayağın gibi kalbimizi de kırdın, özür dile'' şeklinde pankartlar açtı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'a transferi gündemde olan Okan Buruk için üstünde ''Affetmek büyüklüktür'', ''Ayağın gibi kalbimizi de kırdın, özür dile'' şeklinde pankartlar açarken, bu futbolcunun özür dilediği takdirde kendisini affedeceklerini belirttiler.
Taraftar liderlerinden Sabahattin Şirin, UEFA Kupasını kazanan kadroda yer alan her futbolcuya gönül kapılarının açık olduğunu belirterek, ''Teknik heyet ve yönetimin istediğini biz de isteriz, ancak Okan için tek bir şartımız var. O da özür dilemesidir'' diye konuştu.
Onurlu bir duruş bence de özür dilemesi gerekli
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules