-
03.Temmuz.2006, 00:05
#11
ANKARASPOR ANIL'I BİTİRDİ!...
Kulüp Genel Müdürü Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, ''Şu anda takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Bir pürüz çıkmaması halinde Ankara'ya dönünce 5 yıllık sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.
Isparta Davraz'da yaptıkları ilk etap kamp programının çok faydalı geçtiğini de dile getiren Yurtgüven, ''Buradaki kampı 1 gün daha uzattık. Yarın Ankara'ya döneceğiz. İki günlük iznin ardından Bolu'da 21 Temmuz'a kadar sürecek ikinci etap kampına başlayacağız'' dedi.
Yurtgüven, milli takımlarının Dünya Kupası'nda mücadele etmesi nedeniyle Isparta'ya gelmeyen kaleciler Jevriç ve Kinston'un ise Bolu'da takıma katılacağını ve tam kadro çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules