-
Yediğimiz Sayı Çoğaldı

Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur hafta sonu deplasmanda oynanan ve 89-85 kaybedilen Medical Park Trabzonspor maçından sonra yazılı bir basın açıklaması yaparak konuyla ilgili görüşlerini iletti.
Taştimur Medical Park Trabzonspor’u kutlayarak başarılarının devamını diledi. Gökhan Taştimur son haftalarda Olin Edirne’nin kendi basketbolunu sahaya yansıtamadığına da değinerek bunun skora yansıdığına dikkat çekti.
Gökhan Taştimur’un basın açıklaması şöyle:
“Her şeyden önce Medical Park Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Zor bir dönem geçirdiklerini basından takip ettik. Ve yaşadıkları bu zorluklara rağmen karşımızda net bir galibiyet aldıkları için onları kutluyorum. Bizden daha fazla mücadele ettiklerini söyleyebilirim. Şimdi yaşadıkları sorunları da çözmüş bulunuyorlar. Medical Park Trabzonspor Türk basketbolu için her zaman bir kazançtır. Onlara bundan sonrası için de başarılar diliyorum. Bize gelince, birkaç haftadır yediğimiz sayı ortalaması 18 ile 23 arası çoğalmış bulunuyor. Hem hazırlık, hem lig maçlarında 80 sayının üzerinde yiyoruz. Bizim kendi basketbolumuzla ilgili en önemli tarafımız sert ve iyi savunma yapmak. Aksi takdirde bu skora derhal yansıyor. Bunu en kısa zamanda toparlamamız gerekiyor. Uzun bir sezonda bunlar her takımın başına gelebilecek şeyler. Umarım bu hafta antrenmanlarda buna daha çok konsantre oluruz.
Hafta sonu Antalya Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. İlk maçı Antalya’da farklı kaybetmiştik. Hem puan sıralamasındaki yerimizi korumak hem de rövanşı almak için hafta sonuna kadar en doğru ve bizi ifade eden bir şekilde bu maça hazırlanacağız.
Beni hafta sonunda çok etkileyen ve üzüntüye boğan bir konuyu dile getirmek istiyorum. Cuma gecesi Trabzon’da iken, kulübümüzün en sıkı taraftarlarından biri olan Mehmet (Bağcı) Kaptan’ın ölüm haberini aldım. O, her deplasman maçımızda bile eşiyle birlikte takımımızı yalnız bırakmayan eşsiz, örnek bir taraftardı. En son Salı günü oyuncularımız Reha ve Rahim’e düzenledikleri doğum günü sürprizinde konuşma fırsatımız olmuştu. Yalnız başına da olsa Trabzon’a da geleceğini, uçak biletini ayırttığını söylemişti. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Kaybettiğiniz bir maçı telafi edebilirsiniz. Ama böylesi acı ayrılıkları telafi etme olanağınız yok ne yazık ki. Güzel bir insanı, örnek bir taraftarı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde acılı ailesine, taraftar camiamıza baş sağlığı, Mehmet Kaptanımıza da tanrıdan rahmet dilerim.”
turkbasket
Mesaj Yetkileri