Originally Posted by
mad butcher
kanaatimce bir çok kişi yanlış yorum yapmış , en mantıklısı çeviride hata vardır ya da şöyle bir durum var kadron çok iyidir , yıldızlar ile doludur , 140 ile 190 ca arası değişen oyuncuların vardır. 3 yıldız 160 ca yı gösterebilir. buradaki 1.5 yıldızlı oyuncun ise kadron bu durumda ise pa sı 140 dır tahmini ve bu Türkiye ligine göre süper bir oyuncu anlamına geliyor. yani buradaki süper , Türkiye ligine göre süper ama takımdaki oyunculara göre 1.5 yıldıza denk geliyor. takımda ca ; 100 ila 150 arası olsa idi bu yıldız 3 olabilirdi.
bazıları şu şekilde yorum yapmış 3. lig takımında 4 yıldız , bank asya ya 1 yıldız vs. yazmış tamam bilgi doğru ama konu ile alakasız. yani bu oyuncuyu 3. lig takımının gözlemcisi 4.5 yıldız , 1. lig takımı 2 yıldız verir doğru ama konu ile bağdaştıramadım. raporu sunulan oyuncu , takımın kendi oyuncusu ve o takıma göre bir rapor oluşturulmuş. nasıl anlatsam bilemedim .d başımda ağrıyor tam ifade edemedim ama bence açıklaması 1. paragrafda yazdığım nedenlerdendir.