-
Basın Toplantısı
Galatasaray klübü başkanı yaptığı basın toplantısında kamuoyuna yeni teknik direktörleri Ufuk Okumuş'u tanıttı.Adnan Polat yaptığı açıklamada ''Bugüne kadar Dünyaca ünlü antrenörlerle çalıştık fakat 2000 yılında ki ruhu ve başarıya bir türlü sergileyemedik ve bugün radikal bir kararla takımımızı Okumuş'a teslim ettik.Kendisinin başarılı olacağına inanıyor ve güveniyoruz.Bundan sonra Galatasaray'da futbolun patronu kendisidir '' dedi.
Adnan Polat'tan sonra Okumuş yaptığı açıklamalarda 'Öncelikle Başkanımız Adnan Polat'a bizi bu göreve layık gördüğü için teşekkürü bir borç biliriz . Galatasaray Türkiye'nin en başarılı klübüdür.Son bir kaç sezondur takımımızın zorlu günler yaşadığı ortada bunu düzeltmek için buradayım. Galatasaray oyuncularını çok iyi tanıyorum takımın eksiklerinin neler olduğunu çok iyi biliyorum ve bunları düzeltip başarılı olmak adına çok çalışmamız gerekiyor. ' derken gazetecilerden biri lafını keserek
Cnn Türk muhabiri -''Sorunları çok iyi bildiğinizi söylediniz acaba bunları bizimle paylaşmanızın bir mahsuru var mı ? ''
sorusu üzerine
Okumuş- ''Öncelikle Galatasaray sevgisiyle klüp bünyesinde yetişmiş oyunculara takımımızda yer vererek 2000 yılında ki gibi takımın iskeletini oluşturacağız.Kendini Türkiye ligi'nde kanıtlamış geleceği parlak hem karakter hem de futbol zekası olarak Galatasaray'ımıza yakışan oyuncuları klübümüze katmak için elimizden geleni yapacağız.Tabi bunları yaparken klübün finansını da zorlamayacağız.Adım adım her sezon takımımızın kalitesini artırıp 4 yıl içinde 2000 ruhunu yakalamayı daha büyük başarılara imza atmayı istiyoruz.Galatasaray'ımız da oynayacak her oyuncu terinin son damlasına kadar forma için savaşmalıdır.Bugüne kadar bazı futbolcularımızın bunu yapmadığını gördük bu oyuncularımıza emekleri için teşekkür edecek ve yollarımızı ayıracağız.''
Ntv muhabiri - '' Acaba bahsettiğiniz oyunculardan bir kaç tanesini kamuoyuyla paylaşabilir misiniz ? '' sorusuna
Okumuş politik bir cevap verdi.
Okumuş : - '' Şu anda bu oyuncularla ilgili klübümüze yapılan resmi teklif teklifler var bunları değerlendireceğiz.Bu oyuncuların kimler olduğunu açıklamak istemiyoruz.Sonuçta klüpte istenmediği belirtilen bir oyuncuyu istediğiniz fiyata satamazsınız''
Tv8 muhabiri - ''Nasıl bir futbol oynatmayı düşünüyorsunuz ?''
Okumuş- ''Takımımızı 4-1-2-2-1 dizilişiyle oynatmayı planlıyorum.Efsane olmuş 2000 yılında ki futbol anlayışımız gibi öncelikle takım olabilmeliyiz.Kollektif uyum çok önemli.
Başkan Adnan Polat ve Okumuş gazetecilere teşekkür ederek basın toplantısını tamamladılar.
Mesaj Yetkileri