Quote Originally Posted by mad butcher View Post
kornerlerden atılan gol sayısı azalmış

daha az net pozisyona giriliyor ama karşı karşıya pozisyonlrda gol oranı artmış

oyuncular çok fazla top kaybediyor , hızlı oyuncular ayağından topu açıp ilerliyor ve topu anında kaptırıyorlar

rakip forvetler bir bel hareketi ile defansı geçip kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve kalecinin önemi 2 kat artmış vaziyette

oyuncuların tümü kondisyonları %60 lara kadar düşüyor 80. dakikada. ayrıca forvet oyuncularım topu çok ayağında tutup auta kadar topu taşıyorlar. taktik aynı.

Korner olayına katılmıyorum.Düzenli bir taktik ile her maç atma ihtimaliniz oluyor yediğiniz de olmuyor değil.Arka direk organizasyonlarından çok maç kaybettim.

Forvet konusuna katılıyorum bazı adamlar öyle çalımlar atıyorlarki savunmacılar fena dağılıyor resmen pazara gidiyorlar.

Fizik gücü iyi olan oyuncularda kondüsyon sorunu yaşanmıyor ama bazı oyuncular da sürekli erken yorulma oluyor.Çok çalıştıklarında mı yoksa fizik yetersizliği mi anlamadım ama oluyor işte.

Top sürmlere de katılıyorum bazen de adamlar ayağına alıp vuruncaya kadar ilerliyor pas atmamak için elinden geleni yapıyor.3 kişi gidiyoruz rakipte savunma yok bizim adam yandaki iki adam yerine vurmayı tercih ediyor.

Birde benim sürekli yaşadığım.Uzaktan şut,bunu her oyuncuda minumuma çekiyorum ama ısrarla topu alıp uzaktan vuran adamlar var ve 22-25 arası şut attığımız maçta 11 şut uzaktan oluyor hayli sinir bozucu ben daha çok pas yapıp araya sızıp yada kanattan yapılan ortaları istiyorum ama bazen harbi saçmalıyorlar.