Ben asLa Beşiktaş gözLüğü iLe bakmadım. Bakmayada gerek yok zaten. Herşey ortada. Zaten Beşiktaş gözLüğü iLe bakıyor oLsam en iyi kadro bizde, en iyi oyuncuLar bizde gibi saçma sapan şeyLer yazardım senin yazına cevap oLarak. En çok goL atıyor oLmanız, en iyisi oLduğunuz anLamına geLmiyor.Lider oLmanız da bu fikrimi değiştirmez. Yukarıda şu anda takımın bu durumda oLmasının sebebini beLirtmiştim zaten. Tekrar sana da yazmama gerek yok. Emre ve Topuz sağa soLa pas atmaktan ve koşmaktan başka birşey yapmıyor. Lugano ve Yobo biLe daha çok dikine pas deniyor takımda. Baktı Emre ve Topuz sağında soLunda adam yok hemen ALex e atayımda kurtuLayım mantığı iLe oynuyor. ALex bu kadar muhteşem ve istikrarLı 25 Lik genç deLikanLıLar gibi oynamıyor oLsaydı şu ana kadar Trabzonspor zaten ŞampiyonLuğunu iLan etmişti.
Senin dediğin mantığa göre o zaman diğer oyuncuLarında fark yaratıyor oLması gerek. Gökhan GönüL ve ALex ten başka ara sıra da Niang dışında kaçtane oyuncu bu sezon Fenerbahçe yi taşıdı. KiLit açan oyuncu oLduLar ya da takımı sırtLayan adam oLduLar. Evet iyi kadro, neye göre iyi, kime göre iyi kadro yahu.