Quote Originally Posted by mehmetd View Post
bi espri yaptık,tüm mesajlarım silinmiş;işinize gelmedi herhalde.

ama bunu unutmuşunuz. bu mesajımla beraber onuda silin ki;benim yazdıklarım tümüyle silinmiş olsun.

hadi kolay gelsin.10 sn.lik işiniz var
Düzelirsiniz umuduyla arkadaşlarımız size karşı olabildiğince ılımlı ve alttan alan bir tavırda yaklaşıyor ama bence artık şansınızı fazla zorlamayın.

Forumda hemen hemen her konunun kalitesini düşürüyorsunuz. Bugün size tablo yapmanız konusunda ricada bulunan olmadı. Bir hata varsa bunu yöneticiler düzeltir. Siz kendi isteğinizle uğraşmışsanız bu sizi bağlar. Her yazdığınız cümle sonunda bana teşekkür edin, ben şunu yaptım, benim konumu sabitleyin derseniz bu iş olmaz.

Tüm bunların yanında yazdığınız cümleleri siz okurken anlıyormusunuz? Ben çok üstün zekalı olmayan ama Türkçe'yi rahatlıkla anlayan biri olmama rağmen yazdıklarınızı anlamakta sıkıntı çekiyorum. Türkçe'yi katletmenize de izin vermeyeceğimi bilmenizi isterim.

Sonuç ne derseniz bu tavırlarınızı sürdürdüğünüz takdirde gerekli işlemler yapılacaktır. Çünkü ya karakteriniz bu ya bizle dalga geçiyorsunuz. Malesef ikisinede izin vermem.