Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
Evet artık kendimi gerçek bir fm oynayıcısı olarak görüyorum telefonumu kırdım bu illet oyun için. Sinirden gözlerim doldu telefona bi yumrum çaldım koydum masaya. 1-2 saat sonra evden çıkacakken farkettim ekran çatlamış içinden. Şunu söylemek isterim mutlu oldum bunu yaptığımdan niyese güldüm kendi kendime.

Lille son 4 haftaya lider girmiştim. Marsilya 9 puan öndeydi onlar bi bozuldular bi anda 2 puan önce geçtim. Artık son 4 hafta takım saten havada her şey süper. Sezondaki diğer 2 kupadan birini almışız diğerinde rakip nice uefada çeyrek finale çıkmışız ilk sezon ve 4 hafta kala lideriz. İşte o 4 maçın 3'ünü kaybetmek kadar kötü bir şey olamaz. İlk olarak saint ettien'e 1-0 öne geçtiğim maçı 83 ve 85te gelen gollerle 2-1 kaybettim. Tabi üzüldüm berabere kalsam yine liderim. Şimdi 1 puan önümdeler. Baktım marsilyanın fikstüre puan kaybeder bunlar dedim. Fransa kupası finaline çıktım OGC Nice'i yendim. Sonra geldi lig maçı bi gözüm marsilyada hani ben yencem marsilya puan kaybetcek Sochaux'ya dk 10da yediğim bi golle yenildim. Marsilyada yendi şampiyonluk gitti artık hedef 2. kalabilmek Lyon geldi arkamda puanımız eşit. Bu sefer rakip PSG ona da 3-1 yenildim. İşte tam bu maçta kırdım teli. 100defa vursa top 1 defa oraya gider ama goller öyle. İŞte bi 3 maçtan birinde telefon gitti. Hangi maçta vurdum bilmiyorum ama ekran çatladı son maçı da kazandık bi şey farketmedi ligde 3. olduk. Ama bu bana süper bir anı oldu. Lille artık hep sevdiğim takımlardan biri olarak kalacak. Ve fm'den bir kez daha keyif aldım Bunu da böyle paylaşmak istedim

İiyi yine sen sadece telefonun ekranını bozmuşsun,benim attığım yumrukla bilgisayarın harddiski zaraz görmüştü yeni almak zorunda kalmıştım