Taktikle İlgili Uzun Uzun Konuşacağım.
Taktikte olumsuz bir taraf görmediğim için olumlu yanlarını maddeler halinde şöyle sıralayabiliriz ;
Başarılar:Medya tahmini 18.'lik olan,transfer bütçesi 1.5 € olan Newcastle United ile Premier Lig'i İlk sezon 3. bitirdim.
2.sezon şampiyonlar liginde grupta bi başarı gösteremedim ama bu sefer ligde 2. oldum ve bana 25 m gibi bi transfer bütçesi verildi.3.sezon English League Cup ve FA Cup'ı Aldım.Şampiyonlar Liginde Real Madrid'e Finalde Elendim.(Barcelonayı Çeyrek Finalde Eleyerek). 4. Sezonu oynamaktayım şuan ve takımım kaliteli oyuncularla iyice güçlendi.Ligde Liverpoolu 4-0,Man City 5-2,Arsenal'ı 5-2 Gibi Skorlarla Geçtim 4. Sezonda.Şampiyonlar Liginde İse Emin Adımlarla İlerliyorum.
Taktiğin İşleyişi ise genelde beklerin ileri kat ederek hucumcu ortasahaya topu atıp akabinde gelen arapasıyla atılan goller veya direkt orta kafa gol şeklinde sonucu ulaşmalar diyebiliriz.Taktikte oyuncuları doğru yerleştirme ve yerleştirilen oyuncuların özellikleri en önemli püf noktalardan biridir diye düşünüyorum.Bekleriniz çok hızlı,pas ve orta açma özellikleri yüksek oyuncular olmalı.hücumcu ortasahanız takımın jokeri olmalı.Yani sol taraftaki tekniksel özellikleri çok iyi olan oyuncular işinizi görebilir.Defansif ortasahanız top kapma ve uzun şut bakımından çok iyi olmalı.Taktiği yapan nannars arkadaşımızın aksine ben forvet hattının ortasında oynayan oyuncunun pivot olması gerektiğini düşünüyorum.uzun boylu kafa ve bitiriciliği yüksek oyuncularla daha fazla verim aldım
Taktiğin başka bir güzel özelliği ise maç öncesi personellerinizin önerilerini (dar oyna,temponu yüksek tut vs.) taktiğe ufak rötuşlar şeklinde uyguladığınızda hiçbir bozulma olmuyor ve takım yine kendi oyununu oynuyor.