-
26.Haziran.2011, 21:54
gökhan dünyada ilk 3 e giremez ilk 10 a belki girer fenerbahceli arkadaslarin bu kadar abartmasinida anlayamiyorum 150 ca ya sahip zaten bildigim kadari ile buda gökhan icin gayet yeterli.. lahm ile ramos ile felan kiyaslanmis yahu ramosu zaten gecin kiyaslanmasi mümkün degil ama sizin begenmediginiz lahm hem sag bek hemde sol bek oynuyor gökhanin aksine iki ayaginida cok iyi kullaniyor gökhanin sol ayagiyla bir sutunu yada pasini ortasini bana gösterin deyinki oda solunu iyi kullaniyor... lahmin cok macini izledim ofansif olarak belki gökhan ondan daha iyi olabilir fakat savunma anlayisi gökhandan kat be kat daha iyi adam ve alan markajini cok iyi bilen bir oyuncu.. tamam türkiye almanya macindan kalan bir gicikliginiz var adama karsi ama bu kadarda düsürmeye gerek yok lahm bugün dünyada ilk 5 e girer ama gökhan giremez... bu arada gökhanin bu adamlarla kiyaslanmasi ne kadar absurd ise sabrinin gökhanla kiyaslanmasida o kadar absurddur.. sabri gökhanin 10 da 1 i etmez ikisininde sergiledikleri oyun ortada..
Mesaj Yetkileri