Trabzonspor'un altyapısından gelen ve takımın en efendi oyuncularının başında olan Tolga'ya sahaya çıktığı maçlarda kaptanlığı vermek gerek. Trabzonspor'un 3-4 yıl önceki zor zamanlarından günümüze gelen tek oyuncu. Kovulmazsa da asla bu formayı bırakmaz.

Tolga en az bir 3 hafta da ligde kalede başlayacak. Başarılı devam ederse yan bağ sakatlığı olan Onuru Şenol Hoca iyice düzelinceye kadar bekletir. Çünkü daha 23 yaşında bir kaleci ve sakatlığın kronik hale gelme ihtimali bile ürkütücü olur.

Tolga'nın olmadığı zaman da oyundaki kaptanlık için benim önerim Serkan Balci olur. O da uzun sürelerdir bu takımda ve her zaman canını dişine taktı. Pozisyon gereği kıymeti biraz zor biliniyor ama bence takımda bu rütbeyi hakedecek kalitede bir oyuncu.

Colman'a ben sıcak bakmıyorum çünkü çok sakin adam oyunda. Ağzını bıcak açmaz, iletişimi çok iyi değil sanki. Burak da daha genç. Unutulmamalı ki Burak'ın Trabzonspor'a verdiğinden fazlasını Trabzonspor Burak'a verdi. Onur da benim beğendiğim isimlerden ve ona da 2. kaptanlık verilse garip karşılamam.