Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
Hakan Balta'ya teklif gelmesin.
Sesli güldüm

Şu topları oyuncular toplamasın evet, mesela taç oldu hadi ordan top oyuncunun eline uçsun en azından. Bi' de mesela futbolcu topu korner kullanan adama atacak, topu atıyor, top kesinlikle adama isabet etmiyor, top gidiyor gidiyooor korner kullanan bekliyor, top duruyor, korner kullanan o zaman koşuyor alıyor topu koyuyor korneri kullanıyor da gelecek haftanın maçı başlıyor.

Interaction bölümü daha ayrıntılı bi'i hale gelmeli. O ne len 10 senelik ikon takımdan ayrılıyor, avrupa'ya açılıyor, adama bir telefon açalım diyorum yok özel konuşamıyoruz. Adam basına diyorki Kamar'dan ayrıldığım için üzgünüm, ben de ona bari basında cevap veriyim, yok abi o da yok bi' tek adama ilgili olduğumu söyleyebiliyorum. Halbuki küfür ediyoz, naber basın amca?

Şampiyonlar Ligini kazanıyoruz arkadaş Galatasaray'la 8.senemde, tarihin ilkini yaşatıyoruz. Oyuncular Barça'lılardan önce soyunma odasına gidiyor ve daha sonra da mesajlarda öyle abartı bi' şey olmuyor. Bi' kutlayamıyorum isteğimle böhü.

Taraftar etkin olsun biraz, çok kötü gidersek kızsınlar, koltukları falan kırsınlar ehuehue.

Paket transfer olsun, diğer birimler transferde etkili olsun azcıkın. Bla bla

Bi' de basın sallasın biraz transferlerde. Ben aynı anda Eto'o, Ronaldinho, Messi, CR9'u alacağımın iddia edilmesini istiyorum, gerçekçilik açısından :P Yok yok bu abartı olur biraz ama taraftarı heyecanlandırabilecek abartı transferleri bildirebilirler. Hmm.

Top uzaklaştırıldığında ve karşı sahaya gittiğinde, topu kovalayan defans oyuncusu bomboş olduğu halde egosuna yenilip kendini zorluyor ve kafa vuruşu deniyor, kaçırıyor ve geriden gelen hücum oyuncusu bir deparla, o an zıplamanın etkisiyle duraksayan defans oyuncusunu geçiyor ve toppu alıyor, gidiyor gol atıyor. E bre stoper, bırak seksin, senin önünde top zaten sakin ol. Ne bu ego?

Çok daha yaratıcı ve olması gereken fikirlerim vardı aslında ama unuttum, şu yazdıklarımdan daha önemlilerdi. Gelirse yazarım.