Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.

Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor

Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.

Allah akıl fikir versin.
Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.

O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar . İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.