-
15.Ağustos.2011, 02:03
Etik kurulunun sunacağı rapor çok önemli. Şöyle ki; TFF'ye sunulan belgeler seçmece olarak sunulmamıştır. Doğal olarak savcı meselenin medya desteğini kaybetmesini istemeyeceğinden elindeki en sağlam belgeleri TFF'ye sunmuş olmalı. Çünkü amaç etik TFF'nin liglerin gidişatını etkileyen bu davada karar verebilmesini sağlamak. Eğer etik kurulu bize verilen belgelerde şike kanıtı yoktur şeklinde rapor sunacak olursa -ki şuan birçok medya kuruluşu bu yönde haber yapıyor- (gerçi benim için önemli olan Ntv'nin haberi) bu davanın önemli bir kısmı kapanmış olur. Atıyorum savcının elinde X futbolcunun Fenerbahçeli yöneticiden para alırken görüntüsü varsa savcı bunu TFF'yle paylaşmış olmalı. Zaten paylaşmıyorsa da öyle bir belge yok demektir.
Ek olarak; savcının medyada her Fenerbahçe aleyhine konuşanı ifadeye çağırması da bence birşeyler bulma çabasından kaynaklanıyor. Savcı doğal olarak davanın tarafıdır ancak elinde net kanıt olan adam Fenerbahçeliler derneğinde kumar oynatan Aziz Yılmaz'dan, Fenerbahçe iyi yönetilmiyor dedikten sonra ifadeye çağrılan Hakan Bilal Kutlualp'ten medet ummaz diye düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri